Gyümölcskocsonya, zselé > Kocsonya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyümölcskocsonya, zselé > 8 weboldal. Kategória leírása: Gyümölcskocsonya, zselé receptek, zselé készítés.
Szponzorált linkek
Zselé receptek - Dr. Oetker
http://www.oetker.hu/oetker_hu/html/default/debi-75tc3h.hu.html

Zselé receptek, A zselék áttetsző színe gyönyörűen mutat egy szép üvegpohárban. Az asztal díszei lehetnek a finomságokat rejtő kelyhek.

Zselé receptek - Dr. Oetker
Almakocsonya tormás csirkecombbal
http://www.videkize.hu/almakocsonya_tormas_csirkecombbal

Az almát meghámozzuk, apró kockákra összevágjuk. A zselatint 3 dl húslevesben feloldjuk, vigyázva, hogy ne forrjon fel. Amikor majdnem kihűlt, beletesszük az almakockákat. Különösebb fűszerezést nem igényel, mert a húsleves önmagában is elég ízletes. A kocsonyát fóliával kibélelt formába öntjük, és a hűtőbe tesszük dermedni...

Almakocsonya tormás csirkecombbal
Gyümölcskocsonya Eper
http://www.oetker.hu/oetker_hu/html/default/debi-5dpa38.hu.html

A Dr. Oetker eperízű Gyümölcskocsonya világító piros színével és finom eper aromájával különösen kedvelt. A gyümölcskocsonyát fogyaszthatja önálló desszertként is, de szeletes sütemények díszítésére is kiválóan alkalmas.

Gyümölcskocsonya Eper
Poharas gyümölcskocsonya
http://www.meglepetes.hu/index.php?act=receptkifejt&id=699

A vizet felforraljuk, a zselatint a cukorral elkeverjük, majd folyamatos keverés mellett beleöntjük a vízbe. Újra felforraljuk. Levesszük a tűzről, beleöntjük a triple sec-et és a citromlevet...

Poharas gyümölcskocsonya
Citromzselé kivivel
http://www.nosalty.hu/recept/citromzsele-kivivel

Nálunk valahogy nem népszerűek a gyümölcszselék, német barátaim szoktattak engem is az élvezetére. Főleg ilyenkor, a télvégi vitaminhiányos időszakban nincs hátrányukra egy kis vitamin rásegítés.

Citromzselé kivivel
Pityókás epres-málnás
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20030522/pityokas_epres-malnas_kocsonya_/

A kevéske muskotályos borral -megbolondított- gyönyörû epres-málnás kocsonyát igazán nem nehéz összeállítani, ráadásul a lapban lépésrõl lépésre fotókkal illusztráljuk az elkészítés részleteit. Egy vasárnapi családi ebédet ugyanúgy ünnepélyesebbé tehetünk vele, mint egy kellemes vendégváró estét.

Pityókás epres-málnás
Boros szőlőkocsonya
http://www.gastromania.hu/boros-szolokocsonya

A szőlőt leszemezzük, megmossuk és a szemeket vegyesen négy kisebb pudingformába töltjük. A bort a citromlével, a cukorral felmelegítjük, feloldjuk benne a zselatint, majd kissé kihűtjük és a szőlőre öntjük. Kocsonyásodni hagyjuk. Célszerű a formákat kicsit megütögetni, hogy a zselé mindenhova befolyhasson.

Boros szőlőkocsonya
NoSalty - Zselé receptek
http://www.nosalty.hu/receptek/kategoria/edes-krem/zsele

NoSalty a webszakácskönyv - Zselé receptek: gyümölcsös, joghurtos...

NoSalty - Zselé receptek
Hirdetések
Oldal leírása
kocsonya.wyw.hu: Kocsonya katalógus. Kocsonya receptekkel és kocsonya készítéssel kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Információk konyonyafesztiválokról, magyar és más nemzetek kocsonya receptjei.
Gyűjteményünkben 128 válogatott kocsonya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 128 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3530