Kocsonyafesztivál > Kocsonya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kocsonyafesztivál > 7 weboldal. Kategória leírása: A téli szezon kiemelkedő gasztronómiai eseménye a kocsonyafesztivál, melynek legkiemelkedőbb helyszíne Miskolc.
Szponzorált linkek
Miskolci kocsonyafesztivál
http://hu.wikipedia.org/wiki/Miskolci_kocsonyafesztiv%C3%A1l

A miskolci kocsonyafesztivál az észak-magyarországi régió, s ezen belül Miskolc egyik legnépszerűbb rendezvénye. 2004-től hivatalos neve: Miskolci Tél kocsonyafesztivál. Főbb helyszínek: Hősök tere, Szinva terasz, Városház tér, de a Belvároson kívül Miskolc-Tapolcán és Lillafüreden is vannak rendezvények. A Fesztivál kabalaállata a Brecus Anonymus.

Miskolci kocsonyafesztivál
Miskolci Tél – Kocsonyafesztivál
http://www.kocsonyafesztival.hu/

2001 óta Miskolc minden év februárjában Kocsonyafesztivált rendez, mely mára egy egyedülálló, kiemelkedő látogatottságú és elismertségű országos rendezvénnyé nőtte ki magát. Három napon át tartó télűző vidám mulatság ötletgazdája és szervezői nem engednek az eddig megszokott kiváló színvonalból. A fesztivál célja, hogy a téli szezonban is a városba látogassanak a kül- és belföldi vendégek, s Miskolcban egy vendégszerető, gasztronómiai, kulturális és turisztikai értékekben gazdag régióközpontot ismerjenek meg.

Miskolci Tél – Kocsonyafesztivál
Programok 2012-ben
http://www.kocsonyafesztival.hu/programok/

A miskolci kocsonyafesztivál 2012-es programjai, dátum, idő és helyszínek szerint.

Programok 2012-ben
Mangalica Fesztivál
http://www.mangalicafesztival.hu/

Amikor 2007-ben elkezdünk dolgozni az első fesztiválon az egyik legfontosabb célunk a hazai mangalica tenyésztők megismertetésén kívül a hagyományteremtés volt és ezt minden fórumon, hangoztattuk is. Örömmel számolhatok be arról, hogy ezt a célunkat elértük, a mangalica fesztiválból hagyomány lett és immár az egész ország tudja, hogy február első hétvégéje hagyományosan a mangalica fesztiválé. A mangalica termékek mellett kiváló magyar portékákkal, nagyszerű zenekarokkal, gyerekprogramokkal, élőállat kiállítással és az elmaradhatatlan főzőversennyel várjuk az érdeklődőket.

Mangalica Fesztivál
Felsőtárkány - Kocsonyafőző Verseny és fesztivál
http://www.mngsz.com/hirek/ha-farsang-akkor-kocsonya-es-fank

Túl vagyunk a karácsonyon, előttünk a farsangi időszak, hideg van, a disznóvágásból kikeveredett fülek, farkak, csülkök tökéletes helyet kapnak egy-egy nagy tál kocsonyában. Így történik ez VII. alkalommal Felsőtárkányban a Kocsonyafőző Versenyen és Fesztiválon. Óriási érdeklődéssel mint egy 22 csapat érkezett február 5.-én a Nemzetközivé szélesedett versenyre.

Felsőtárkány - Kocsonyafőző Verseny és fesztivál
Vendégváró - Kocsonyabál Miskolcon
http://www.vendegvaro.hu/kocsonyabal-miskolc

2012-ben már tizenkettedik alkalommal rendezik meg Kocsonyabált a lillafüredi Hunguest Hotel Palota, közismertebb nevén a Palotaszálló impozáns épületében. A bál mára a vidék legjelentősebb társasági eseményévé vált, hiszen a kulináris élvezetek mellett kiváló találkahelyet és alkalmat nyújt a kultúra, a gazdaság, média, tudomány és a közélet szereplői számára. A Kocsonyabál a Kocsonyafesztivál rendezvénysorozat része.

Vendégváró - Kocsonyabál Miskolcon
Kocsonyafesztivál Felsőtárkányban
http://www.tveger.hu/hirekreszlet.php?hir=2475

22 csapat versengett a felsőtárkányi gasztronómiai fesztiválon. Főztek kocsonyát hagyományosan, mangalicából, kakasból, sertésből.

Kocsonyafesztivál Felsőtárkányban
Hirdetések
Oldal leírása
kocsonya.wyw.hu: Kocsonya katalógus. Kocsonya receptekkel és kocsonya készítéssel kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Információk konyonyafesztiválokról, magyar és más nemzetek kocsonya receptjei.
Gyűjteményünkben 128 válogatott kocsonya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 128 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3530