Sertéskocsonya > Kocsonya - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Sertéskocsonya > 13 weboldal. Kategória leírása: Sertéskocsonya: A sertés zsíros, porcos, csontos, enyvanyagokban gazdag részei (fej, farok, bőrke, köröm) zöldségekkel, fűszerekkel főzve.

kocsonya.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Mangalicatúró kocsonya
Mangalicatúró kocsonya
http://www.okomuzeum.hu/magyar/tudastar_teljes/tanyamuzeum_mangalica/4/3/4/21/5

Felső-Kiskunsági Öko-Kiállítóhely (Rendek Ökogazdaság és Tanyamúzeum.)Mangalica receptek - Mangalicatúró kocsonya: Mondhatnám úgy is, hogy a mangalica orrából készült kocsonya. 3 liter hideg vízbe tegyük fel főni mangalicadisznóságainkat, mégpedig fül, orr, bőrke, körmök. Összesen kb. 2-3 kg. Lassan főzzük, épp csak pöszörögjön. A disznó korától függően kb. 4- 6 órán át...

www.okomuzeum.hu
Univer Receptek - Sertéskocsonya
Univer Receptek - Sertéskocsonya
http://www.univer.hu/recipies.php?rid=96

A kocsonyahúst megtisztítjuk, megmossuk. A körmöket hosszában félbehasítjuk (a hátsó körmöket 3 részre kell darabolni). A petrezselyemgyökeret, a sárgarépát meg a fokhagymát megtisztítjuk, a vöröshagymát héjastól megmossuk. Mindezeket a hússal együtt egy 10 literes lábasba rakjuk.

www.univer.hu
Anya, ez isteni! - receptje
Anya, ez isteni! - receptje
http://gabojszakonyhaja.blogspot.com/2007/11/kocsonya.html

A húsokat megmossuk, daraboljuk és hideg vízbe (annyi, hogy jól ellepje) feltesszük főni egy hatalmas edényben a felnegyedelt hagymával, egy fej fokhagymával, sóval, borssal. Ha forr, azonnal minimál takarékra csendesítjük alatta a lángot/hőforrást, mert csak gyöngyözve szabad neki főni, különben zavaros lesz a kocsonya.

gabojszakonyhaja.blogspot.com
Sertéskocsonya - alapképlet
Sertéskocsonya - alapképlet
http://buvosszakacs.blog.hu/2011/04/20/serteskocsonya_1

Magyarországon, ha kocsonyáról van szó, ma már-már exkluzív jogokat élvez a sertés, mint alapanyag. Kicsit leszűkült a repertoárunk, de ez nem feltétlenül baj, hiszen a világon minden változik. Ez is változhat még. A sertéskocsonya alapképlete egyszerű: kollagénben gazdag részeket (fej füllel, mellső köröm, kisebb mellső csülök, farok, vékonyabb bőrke) kívülről nyílt lánggal megpörzsöljük, ha kell le is borotváljuk. A pörzsöléstől egyébként a kocsonya íze is jobb lesz.

buvosszakacs.blog.hu
Diabetikus kocsonya őzgerincben
Diabetikus kocsonya őzgerincben
http://www.macosz.hu/diabetikus-kocsonya.html

Receptek cukorbetegeknek és egészségesen étkezni kívánóknak: Diabetikus kocsonya őzgerincben (4 adag) recept. Szénhidrátot nem tartalmaz, a kalóriaérték is elhanyagolható!

www.macosz.hu
Sertéskocsonya pirospaprikával
Sertéskocsonya pirospaprikával
http://matula.hu/index.php?section=article&rel=27&id=323

Gyomros-rovatunk ezúttal is szezonális kajával örvendezteti meg magányos férfi olvasóit, a téli hideg sztárjával, a sertéskocsonyával. Akik figyelmesen olvasták rovatunk receptjeit, már tudhatják, körbezabáltuk a disznót fejétõl a lábáig, épp csak a farka maradt ki az eddigi fogásokból. Hát ennek is eljött az ideje, íme!

matula.hu
Kocsonya, ahogy mi szeretjük...
Kocsonya, ahogy mi szeretjük...
http://levaitanya.blog.hu/2011/02/20/kocsonya_ahogy_mi_szeretjuk

Kocsonya, ahogy mi szeretjük... A Lévai Tanya receptje. Pár éve költöztünk Budapestről, ide a tanyára. Mangalica gazdaságnak indultunk, de hamar világossá vált, hogy a cél jóval messzebbre vezet. Mivel túl sok "paraszt" blog nincs, ezért gondoltuk úgy, hogy feleségemmel együtt írunk azokról a dolgokról, amikre mi is rákérdeztünk valamikor s hozzátartoznak a tanyasi léthez.

levaitanya.blog.hu
A tökéletes kocsonya receptje
A tökéletes kocsonya receptje
http://hvg.hu/gasztronomia/20091214_tokeletes_kocsonya_recept

A hvg.hu receptje. Zilahy Ágnes receptjét némileg tovább fejlesztve készíthetjük el azt, ami szerintünk a: tökéletes kocsonya!

hvg.hu
Sertéskocsonya szabadtűzön, bográcsban
Sertéskocsonya szabadtűzön, bográcsban
http://www.orderofopenairfire.com/index.php?receptek=list&repid=310

A kocsonyahúst megtisztítjuk, megmossuk. A körmöket hosszában félbehasítjuk (a hátsó körmöket 3 részre kell darabolni). A petrezselyemgyökeret, a sárgarépát meg a fokhagymát megtisztítjuk, a vöröshagymát héjastól megmossuk. Mindezeket a hússal együtt egy 10 literes bográcsba rakjuk. 5 liter vizet ráöntünk (a végére 4 liter marad)...

www.orderofopenairfire.com
Hungarian Pork Aspic recipe
Hungarian Pork Aspic recipe
http://pusztaonline.com/?p=68&lang=en

Hungarian Pork Aspic recipe - Magyar sertéskocsonya recept angolul a pusztaonline.com oldalán. Although in other cultures Pork Aspic or Pork Jelly is usually an appetizer, cold snack or side dish, in Hungary it is considered a main dish, and we eat it with bread. Enjoy!

pusztaonline.com
Kocsonya tepsiben
Kocsonya tepsiben
http://www.nosalty.hu/recept/kocsonya-tepsiben

A szokatlan tálalás oka: egy tányér kocsonya egy felnőttnek kevés, vagy egy gyermeknek sok. A maradék tárolása helyigényes! Így mindenkinek akkorát szelünk, amit elfogyaszt, és repetára is van esélye. A tárolás is egyszerűbb! NoSalty receptek.

www.nosalty.hu
Csülökkocsonya
Csülökkocsonya
http://tesconyha.hu/receptek/csulokkocsonya/5578/

A csülköt megmossuk, fazékba tesszük, és felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Hozzáadjuk a megtisztított vöröshagymát, a babérlevelet, a szemes borsot és az ecetet. Felforraljuk, majd fedő alatt, kis lángon kb. 2 óra alatt puhára főzzük. A főzési idő lejárta előtt kb. 10 perccel hozzáadjuk a megtisztított sárgarépát is. A csemegeuborkát ás az ecetes gyöngyhagymát lecsöpögtetjük, az uborkákat hosszában négyfelé vágjuk... TESCOnyha

tesconyha.hu
Préselt malacság
Préselt malacság
http://www.nosalty.hu/recept/preselt-malacsag

Sokszor olyan nehéz kitalálni, hogy mit tegyünk a reggeliző, vagy vacsorázó család asztalára. Egy idő után már unják a felvágottat, vagy nincs kedvük meleget vacsorázni. Minden két hétben készítek egy ilyen kis adagot, egyszerre nem többet, mert úgy jó, ha 1-2 napon belül elfogy!

www.nosalty.hu
Oldal leírása
kocsonya.wyw.hu: Kocsonya katalógus. Kocsonya receptekkel és kocsonya készítéssel kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Információk konyonyafesztiválokról, magyar és más nemzetek kocsonya receptjei.
Gyűjteményünkben 128 válogatott kocsonya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 128 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3502