Weboldal további részletei:Az ízlelés episztemológiája - elmélkedés | ||
Link azonosító (ID): | 109 | |
Link címsor: | Az ízlelés episztemológiája - elmélkedés | |
Kategória: | kocsonya.wyw.hu |__kocsonya.wyw.hu |__A kocsonyáról | |
Link leírása: | Váncsa István - Fokhagyma a legeslegvégén jön, amikor már megfőtt az egész, hogy az illóolajai el ne illanjanak, akkor viszont összezúzva, és igen bőségesen. Ma már másképp látom: nem zúzva, hanem vágva. Késsel, türelmesen, apróra, úgy jobb íze lesz, tisztább és üdébb. Fokhagymanyomóval persze gyorsabb, de hát hova a fenébe sietünk annyira. És minek. Az igaz magyar ember Váncsa-módra fokhagymázott kocsonyát fogyaszt, bűzfellegek mögé rejtezik, és derűsen böfög. | |
URL cím: | http://www.gusto.hu/cikk.php?CIKK_ID=87 | |
Hozzáadva: | A weboldal ekkor került be katalógusunkba: 2011-11- 9 | |
Megosztás a Facebookon: |
A tetszik gombra kattintva megoszthatod ezt a linket a Facebook-on: http://kocsonya.wyw.hu/detail.php?id=109 | |
Értékelés: | Eddig 0 értékelés érkezett: |![]() | |
Linkre kattintás: | Eddig 125 alkalommal látogatták meg ezt a honlapot. | |
További információk: | gusto.hu | |
Ajánlj Te is weboldalt katalógusunkba! Kocsonya - wyw.hu katalógus - Hogy megtaláld amit keresel! |