Weboldal további részletei:

Az ízlelés episztemológiája - elmélkedés

Link mentése | Weboldal értékelése | Hibajelentés | Link ajánlása | Nyomtatás
Link azonosító (ID): 109
Link címsor: Az ízlelés episztemológiája - elmélkedés
Kategória: kocsonya.wyw.hu
|__kocsonya.wyw.hu
    |__A kocsonyáról
Link leírása: Váncsa István - Fokhagyma a legeslegvégén jön, amikor már megfőtt az egész, hogy az illóolajai el ne illanjanak, akkor viszont összezúzva, és igen bőségesen. Ma már másképp látom: nem zúzva, hanem vágva. Késsel, türelmesen, apróra, úgy jobb íze lesz, tisztább és üdébb. Fokhagymanyomóval persze gyorsabb, de hát hova a fenébe sietünk annyira. És minek. Az igaz magyar ember Váncsa-módra fokhagymázott kocsonyát fogyaszt, bűzfellegek mögé rejtezik, és derűsen böfög.
URL cím: http://www.gusto.hu/cikk.php?CIKK_ID=87
Hozzáadva: A weboldal ekkor került be katalógusunkba: 2011-11- 9
Megosztás a Facebookon:

A tetszik gombra kattintva megoszthatod ezt a linket a Facebook-on:
http://kocsonya.wyw.hu/detail.php?id=109
Értékelés: Eddig 0 értékelés érkezett: |Link értékelése 0 | Átlagolt érték: 0
Linkre kattintás: Eddig 125 alkalommal látogatták meg ezt a honlapot.
További információk: gusto.hu
Ajánlj Te is weboldalt katalógusunkba! Kocsonya - wyw.hu katalógus - Hogy megtaláld amit keresel!